SEÇ POLİTİKAMIZ

SEÇ POLİTİKAMIZ

Dönmez Kumlama Boya İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti. geri dönüşüm tesisleri, petrol rafinerileri, basınçlı kap üreticileri ve endüstriyel yapılarda kendi iş alanında üstlendiği projeleri yapabilecek kalifiye personel ve kurum kültürüne sahip bir şirkettir. Dönmez Kumlama olarak amacımız müşteri şikayetlerinin azaltılması, tekrar ve tamir oranlarının asgari seviyeye indirilmesi, verimliliğinin arttırılması beraberinde müşteriye yönelik maliyetlerin düşürülmesi, buna bağlı olarak karımızı arttırmak ve tüm bunları yaparken de çevreye ve insana gelebilecek zararları ortadan kaldırmaktır.

Dönmez Kumlama Ltd., müşterileri, tedarikçileri, çözüm ortakları ve çalışanları için güvenli, emniyetli, sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmayı ve çevreyi, doğal kaynaları en üst seviyede korumayı taahhüt eder. Kanunların gerekliliklerini uygularken de bir yandan kalite, iyileştirme faaliyetlerinin sürekliliğini sağlamak ana hedeflerimiz arasındadır.

Dönmez Kumlama Ltd. ‘nin SEÇ POLİTİKA hedefleri;

  • Şantiyelerimizde, atölyemizde ve diğer çalışma alanlarında Sağlık, Emniyet, Çevre ve Kaliteden taviz vermeden yasal tüzük, yönetmeliklere uygun olarak hizmet vermek.
  • SEÇ POLİTİKASI’nın sürdürülebilirliği ve takibi için tüm çalışanlarımızın verimliliğini, yeterliliğini ve motivasyonunu arttırıcı eğitimler sağlamak.
  • Acil durumlarda ani şekilde aksiyon almak için rutin tatbikatları gerçekleştirmek.
  • İş kazalarını önlemek adına tüm tedbirleri almak ve uygulandığından emin olmak.
  • Çevreyi, doğal kaynakları koruyucu tedbirleri almak, takip etmek ve uygulanmasını sağlamak.
  • Kontaminasyon oranını düşürmek için temiz ve dönüştürülebilir enerji kaynaklarını, yeni teknolojileri araştırmak.
  • Müşteri memnuniyetini arttırmak ve şikayetlerini minimize etmek için, tüm geri dönüşleri şeffaf bir şekilde değerlendirmek.
  • Gelecek nesillere daha güvenli ve sağlıklı bir çevre teslim etmek için tüm yükümlülükleri gerçekçi, dürüst ve kararlı bir şekilde yerine getirmek.

Kalite ve Çevre Sertifikalarımız